Onze
Zero-Emission heroes staan voor je klaar

cloud-green-mission-vision

Mobilyze is jouw partner in de energietransitie.

Van  netaansluiting tot stekker

Energiepaspoort

Het energiepaspoort is de blauwdruk voor de elektrificatie van het wagenpark. Met een nulmeting wordt de huidige situatie in kaart gebracht. Vervolgens wordt de fasering in elektrificatie, ontwikkeling in dienstverlening en de veranderende klantvraag voor de komende jaren vastgesteld. 

Via deze route wordt jouw wagenpark toekomstbestendig

Jaap Vlastuin - Eigenaar

“Robert legt in hele begrijpelijke taal uit wat de eventuele problemen zijn waar wij tegen aan kunnen lopen tijdens het opladen van onze elektrische truck”

Hernieuwbare Brandstofeenheden

Hernieuwbare Brandstofeenheden zijn een goede aanvulling op de businesscase van de elektrificatie. Door een voertuig op eigen locatie op te laden kan je gebruik maken van dit systeem. Per opgeladen accu kan je verhandelbare 'certificaten' verdienen. 

Wij verzorgen het gehele proces hierin, van inschrijving bij de Nederlandse Emissie Autoriteit tot het monitoren en valideren van het verbruik per voertuig. 

Meer weten over wat Hernieuwbare Brandstofeenheden voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

E-book HBE'sHBE Rekentool

Roy van Tilburg - Business Unit Manager

Mobilyze heeft ons geholpen met de eerste stappen om inzicht te verkrijgen over wat de verwachte stroomverbruik zal zijn met elektrische voertuigen”

Langdurige samenwerkingen

Continu blijven meten én verbeteren, Proactief onderhoud, de operatie 24/7 draaiend houden. Na de aanvankelijke implementatie van de elektrische vrachtwagens in jullie operatie begint het pas.

 Hier is namelijk de echte winst te behalen. We blijven zoeken naar de beste manieren om jullie operatie te verbeteren en concurrerender te maken. Zo kijken we naar de mogelijkheden van zelf energie opwekken op locatie of energieopslag om piekmomenten in verbruik op te vangen.

Een deel van onze klanten

Robert Gunsing

Eigenaar/Zero-Emission Hero

Robert is altijd al bezig geweest met mobiliteit, beweging en duurzaamheid. Al sinds 2015 loopt Robert rondt in deze wereld waarin het draait om reizen, energie, laadpalen en elektrische auto’s. Daarom had Robert al voor zijn afstuderen zijn toekomstplannen klaarliggen: Mobilyze starten en organisaties helpen om vervoersbewegingen en voertuigen efficiënter en duurzamer in te zetten!