cloud-green-checkmark-icons

Onze
Dienstverlening

Stilstand is achteruitgang. Daarom willen jullie gewoon gefocust blijven op de operatie.
Tegelijkertijd wil je wel deze transitie aan gaan. Daar zijn wij voor.

Je kunt dit hele proces bij ons neerleggen. Van ontwikkeling, realisatie tot beheer. we realiseren de scherpste kosten per kilometer, dat houden we altijd in het achterhoofd.

Via onze partners leveren wij alles wat je nodig hebt. Jullie rijden, wij laden ze op!

cloud-green-mission-vision
Wil je weten of elektrisch rijden iets voor jou is?

Vraag dan nu de gratis energiescan aan!

Ontwikkeling

Wat komt er op je af. Samen maken we een plan om deze energietransitie te rocken! Investeer op het juiste moment en zorg dat je deze transitie als een kans aanpakt!

Het draait allemaal om je energiebehoefte. Nu gebruik je diesel, straks rij je elektrisch. Die elektriciteit moet je geleverd krijgen zonder dat je operatie eronder lijdt.

Door uitvoerig samen te werken, je organisatie te scannen en in gesprek te gaan met jullie team bepalen we wat en wanneer jullie nodig hebben, de roadmap. Hiermee ga je de transitie aan.

Hiermee krijgen jullie inzicht in de mogelijkheden rondom elektrificatie van jullie wagenpark. Wat voor netaansluiting er nodig is, en wanneer deze gerealiseerd kan worden. De laadinfrastructuur die nodig is, zodat jullie wagenpark weer vroeg in de ochtend opgeladen is.

cloud-green-checkmark-icons

Realisatie

Als projectontwikkelaar begeleiden we de realisatie van de laadinfrastructuur, zon op je dak en netaansluiting. Allemaal zonder de dagelijkse operatie te storen.

Onze partners zijn de beste uit de industrie. Zorgvuldig geselecteerd en getoetst. Via ons krijg je alles wat je nodig hebt, met slechts één aanspreekpunt.

Wat er nodig is wegen we zorgvuldig, maximaal met minimaal. Daarmee zorgen we ervoor dat je kosteneffectief en zelfs concurrerender kan rijden dan een dieselvoertuig.

Beheer

Continu blijven verbeteren, Proactief onderhoud, de operatie 24/7 draaiend houden. Koppeling met jullie TMS, inkoop van energie en Hernieuwbare Brandstofeenheden.

 

Na de installatie van de hardware begint het pas. Hier is de echte winst te behalen. We blijven zoeken naar de beste manieren om jullie operatie te verbeteren en concurrerender te maken. Niet alleen op de korte termijn maar ook op de lange termijn willen we jullie partner hiervoor zijn.

cloud-green-mission-vision
robert

Eigenaar/Zero-Emission Hero

Robert Gunsing

Robert is altijd al bezig geweest met mobiliteit, logistiek en duurzaamheid. Al sinds 2015 loopt Robert rond in deze wereld waarin het draait om reizen, energie, laadpalen en elektrische (vracht)auto’s. Daarom had Robert al voor zijn afstuderen zijn toekomstplannen klaarliggen: Mobilyze starten en logistieke dienstverleners helpen om hun wagenpark te elektrificeren!