De missie van Mobilyze

De logistiek is in beweging, letterlijk en figuurlijk. Als transporteur, logistieke dienstverlener of verlader is je core business het dienen van je klanten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Tegelijkertijd moet de sector een duurzamere weg inslaan. Niet linksaf, rechtsaf, maar plankstroom vooruit. De toekomst is elektrische, batterij elektrisch.

Niet alleen de duurzaamste oplossing maar ook voor je portemonnee het meest voordeligst. We kunnen je elektrische vrachtwagen met 90% lagere energiekosten laten rijden dan een diesel.

cloud-green-mission-vision

Onze aanpak

Jullie rijden, wij laden ze op.

Onze focus ligt volledig op jullie operatie, waar rijden jullie heen, hoeveel energie wordt er gebruikt en wanneer staan de voertuigen stil.

Op basis van jullie operatie gaan we ervoor zorgen dat jullie elektrisch kunnen rijden en daar jullie operatie zo min mogelijk op hoeven aan te passen. Stilstand is achteruitgang.

Via onze partners leveren wij alles wat jullie nodig hebben om de elektrische (vracht)wagen elke ochtend weer vroeg op pad te sturen! Door onze focus op jullie operatie kunnen we het maximale uit de investeringen maken. Hierdoor gaat elektrisch rijden goedkoper worden dan het rijden op diesel! Daar zetten wij vol op in.

Aan de slag!

Wij zorgen voor de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van;

 • Ontwikkeling en/of exploitatie zonnesystemen
 • Slim inkopen van stroom
 • Hernieuwbare Brandstofeenheden
 • laadpleinen, energieopslag en netaansluiting
 • Assetbeheer & onderhoud laadvoorzieningen en zonnesystemen

De hardware leveren wij via onze aangesloten partners.

Kortom, alles van netaansluiting tot stekker. Dan kunnen jullie focussen op het transport!

De drie V's van Mobilyze

 • Verminderen

  Wij leggen de focus op jou transport! Hierdoor laten wij onze partners alleen installeren wat jij nodig hebt! Onnodige investeringen voorkomen en toch voorop lopen in de transitie.

 • Verduurzamen

  Duurzame energie is de goedkoopste energie die er bestaat! We zorgen ervoor dat jullie elektrisch kunnen rijden. Duurzamer en kostenverlagend.

 • Verbeteren

  Het kan altijd beter! We monitoren continue het gebruik van de laadinfrastructuur en netaansluiting. We zorgen voor preventief onderhoud en sturen samen op het efficiënt investeren in het elektrische wagenpark.

Robert Gunsing

Eigenaar/Zero-Emission Hero

Robert is altijd al bezig geweest met mobiliteit, beweging en duurzaamheid. Al sinds 2015 loopt Robert rondt in deze wereld waarin het draait om reizen, energie, laadpalen en elektrische auto’s. Daarom had Robert al voor zijn afstuderen zijn toekomstplannen klaarliggen: Mobilyze starten en organisaties helpen om vervoersbewegingen en voertuigen efficiënter en duurzamer in te zetten!