Meet our
Emission heroes !

Bij Mobilyze werken geen collega’s, maar Zero-emission Heroes. Wij zetten ons dagelijks in om de logistiek steeds duurzamer te maken. De overstap naar een elektrische vrachtwagen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Onze Heroes willen dit doen op een realistische manier waar het bedrijfsleven iets aan heeft.

Onze Heroes zijn niet voor niks dagelijks bezig met duurzaamheid. Het is een onderwerp dat voor ons ook persoonlijk heel belangrijk is. Dat maakt het werk niet alleen leuker, maar ook makkelijker. Onze brede grijns is dan ook niet gespeeld als we bij jou op kantoor langskomen voor een kennismaking. We krijgen er gewoon energie van!

cloud-green-mission-vision

Zero-Emission Hero / Eigenaar

Robert Gunsing

Robert is altijd al bezig geweest met mobiliteit, logistiek en duurzaamheid. Al sinds 2015 loopt Robert rond in deze wereld waarin het draait om reizen, energie, laadpalen en elektrische (vracht)auto’s. Daarom had Robert al voor zijn afstuderen zijn toekomstplannen klaarliggen: Mobilyze starten en logistieke dienstverleners helpen om hun wagenpark te elektrificeren!

Zero-Emission Hero / Data Analist

Christine Wilson

Christine zet zich graag in voor duurzaamheid en de energietransitie. Met haar achtergrond in data gaat Christine binnen Mobilyze aan de slag met alle vraagstukken rondom het verbruik van jouw elektrische vrachtwagens. Zo kan jouw transportbedrijf alle mogelijke voordelen van elektrisch rijden benutten. 

Wil je gebruikmaken van Hernieuwbare Brandstofeenheden? Dan helpt Christine je hier graag mee verder!

mobilyze-vrouw-4

Zero-Emission Hero / Projectmedewerker

Ivo Kleijntjens

Ivo heeft een achtergrond in de logistiek en corporate sutainability, samen met Mobilyze wil hij zich inzetten om bedrijven in de transportsector te verduurzamen. Ivo vind het transport een mooie en uitdagende sector met gedreven mensen. Hij wil transportbedrijven helpen om de overstap naar een elektrisch wagenpark behapbaar en makkelijker te maken.

Zero-Emission Hero

Onze nieuwe Hero !

Kan jij je vinden in onze werkwijze en wil je van de wereld ook een betere plek maken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Zero-emission Hero! Als jij je samen met de andere Heroes in wilt zetten om de mobiliteit in Nederland te verduurzamen, laat dan wat van je horen.

Meld je aan voor de Mobilyze nieuwsbrief

Ontvang meteen onze infographic in je mailbox!