Quickscan elektrische vrachtwagen

Wil je als logistiek bedrijf elektrische vrachtwagens inzetten? En wil je elektrische vrachtwagens op eigen locatie opladen? Dan moet je weten of dit mogelijk is. 

Met de Quickscan Elektrische vrachtwagen rekenen wij met een paar vragen uit wat het verwachte verbruik zal zijn van jouw elektrische vrachtwagens.

Je krijg onder andere antwoord op de volgende vragen;

Bereken jouw verbruik direct

Onze klanten

Waarom de Quickscan Elektrische vrachtwagen?

Verbruik elektrische vrachtwagen

Strengere regels zorgen ervoor dat de logistiek moet verduurzamen. Dit vraagt erom dat jouw bedrijf nu stappen moet zetten voor een emissievrij wagenpark.  

Met de Quickscan Elektrische Vrachtwagen rekent Mobilyze gratis uit wat er mogelijk is met je huidige netaansluiting. Door de dagelijkste stilstand én inzet van de elektrische vrachtwagens in te voeren kunnen onze Zero Emission Hero’s in kaart brengen hoeveel er mogelijk is op eigen locatie. Zo voorkomen we onnodige verrassingen en kan jouw wagenpark de energietransitie succesvol aan gaan!

Wil je meer weten over de Quickscan Elektrische Vrachtwagen? Of heb je een algemene vraag over elektrische vrachtwagens? Wij helpen je er graag mee verder.

Waar kan ik je mee helpen?

Robert Gunsing, eigenaar Mobilyze